Småt og Godt

2016-04-05 09:09
Igår var jeg på Fyn i DKK's Kreds 4 og holde foredrag. Det var en virkelig skøn aften. En af de aftener hvor jeg glædede mig over mødet med andre dygtige og skønne opdrættere. Engagerede lyttere. 

Tænk at være så priviligeret at få lov til at tale i 3 timer om det som står ens hjerte meget nært, min livs hobby og den smerte denne hobby også ind imellem bringer med sig. Det var en rigtig dejlig aften og som altid fik jeg også noget med hjem i bagagen.
 
Tak til alle de skønne opdrætter kollegaer i det fynske og alle jer der er på vej ind i denne spændende verden, hjertelig velkommen.
 
Når jeg er væk fra butikken en mandag aften, så står Potepower naturligvis ikke stille. Min fantastiske mand snuppede begge mine hold igår og det var helt fantastisk og komme hjem fra foredraget. Jeg var høj, men det var Tommy også - han syntes de var så dygtige mine kursister og det havde været en fornøjelse at få lov at være VIKAREN :-) Jeg syntes nu godt I kunne have lavet lidt ballade når nu I skulle have VIKAR :-)
 
Påsken er gået med at lave lidt forbedringer her på matriklen til glæde for jer. Der er bygget spring 3 forskellige steder på arealet og vi har igen plantet lidt træer, de pokkers rådyr nok æder igen :-)
 
Det er snart tid til at arbejde lidt på vand og det kommer vi til at dyrke i løbet af sommeren - for vand arbejde er hårdt arbejde, der er tidskrævende - men det kan tilgengæld flytte en masse hos hundene, når de har haft sådan en god dag, hvor vi har bygget selvtilliden op og de pludselig finder ud af, at de kan svømme hvor hen de vil :-)
 
Hold øje med FB siden der kommer snart gode tilbud på Tema Dage :-)
Pernille Lillevang | CVR: 36992085 | Remmerslundvej 28, Hedensted - DENMARK | Tlf.: +45 30288003 | pernille@potepower.dk