Træning / Hold Beskrivelse / Jagtlydighed 3

Jagtlydighed 3

Forudsætninger:
Dette hold er for den ambitiøse og meget erfarende hund og fører, der ønsker at konkurrere i vinderklasse på markprøverne i DRK og RJK.

Jagt lydighed 3 er en kombination af lydigheds træning, dirigerings og apporteringstræning. På dette hold vil der ikke kun blive trænet, men også afprøvet sikkerheden i de enkelte discipliner i træningen.
 
Vi forventer at hundeførerne er skarpe under træningen, naturligt følger forløbet, så vi ikke skal bruge tid på at forklare øvelsen, når næste hold skal på. Vi forventer at I er iagttagende og ønsker at lærer af hinanden :-)

Vi træner følgende discipliner på Jagt lydighed 3

Dobbelt markeringer
Tramp
Dirigering, såvel blinde som halv blinde.
Arbejde med to og tre hunde i opgave.
Flyt hunden fra et område til et andet.

Lineføring, Fri ved fod, Hjem kald med distraktioner, er en naturlig del af træningen og vi varmer altid op med lydighed.

Der kan blive anvendt launcher, og der kan blive skudt på træningsdagene. Der vil blive arbejdet i en trampelinie, med apporteringer op langs linien og bag linien.
 
Hvis træningen skal give resultat, er det vigtigt at du:
Arbejder målrettet med de opgaver du får for hjemme mellem trænings dagene.
Er bevidst om at det er dig, som skal lærer at træne hunden.
Viser engagement og initiativ.
Forsøge at tænke ud af boksen, for at forstå din hund.
Møder velforberedt og med luftet hund.
Medbring altid en god portion humor og godt humør, også når træningen ikke altid går som forventet. Vi skal nok hjælpe dig med at nå dine mål.

Medbring til hver træningsgang:
Godbidder af særlig god kvalitet, eller anden form for beløning.
Bold eller nærsøgs dummy med initialer på.
Gamebag/Vest med lommer så du kan bære dummyer
Hundeposer så du kan samle op efter din hund.

Du er selv ansvarlig for at du og din hund er tilstrækkelig forsikret. Du deltager på træningen på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for skader du eller din hund måtte forårsage.
Pernille Lillevang | CVR: 36992085 | Remmerslundvej 28, Hedensted - DENMARK | Tlf.: +45 30288003 | pernille@potepower.dk