Events / Opdrætter/kennel tilbud

Vi har et godt tilbud til dig....

Er du opdrætter og har brug for hjælp eller inspiration til et godt hvalpetræf, så har jeg mulighed for at hjælpe dig. Det er altid hyggeligt at se sine hvalpekøbere og ikke alle har faciliteter eller terræn til at rumme en flok hunde. Vi har mulighed for at hjælpe dig med at lave en dejlig dag for dig og dine hvalpekøbere. 
 
En dag hvor vi løfter presset fra dine skuldre og påtager os de praktiske opgaver omkring det at lave en god dag til dine hvalpekøbere, som du kan nyde sammen med dine hvalpekøbere.
 
Puppy-Party
Et puppy-party er for de mindre hvalpe. Typisk hvalpe i alderen 4-7 måneder. Jeg laver en lille smule træning, som er en kombination af miljøtræning, lidt færdighedstræning og lidt samarbejdstræning. I kan slappe af og kigge på hinanden, nyde lidt hygge omkring bordet i haven mens I "leger" lidt på træningsbanen med opgaver tilpasset hvalpene.
I medbringer selv mad og drikke og kan naturligvis benytte slyngelstuen.
 
Jeg fotograferer lidt i løbet af dagen og I får ca. 20 billeder fra dagen.
 
Kennel træf 1  
Dette kennel træf henvender sig til dig som ønsker at planlægge dagen selv, udfra de ideer du har til hvad dit kennel træf skal indeholde. 
Vi tilrettelægger sammen et program for hvad I kunne tænke jer at dagen skal have af indhold. Det kan være en kombination af noget sjovt og træning, eller noget helt andet som du ønsker dagen skal gå med.
 
Vi slutter dagen af med et fælles foto.
 
I medbringer selv frokost, og kan anvende vores slyngelstue til at spise og tilberede mad i. 

 
Kennel træf 2
Dette kenneltræf henvender sig til opdrættere hvor hvalpekøberne er på meget forskelligt niveau. Vi strikker en masse små sjov øvelser sammen, som ikke kræver nogen forudsætninger. Vi kan lave det som en lille stafet konkurrence, eller vi kan bare hygge med at lave forskellige øvelser, som bringer smilet frem.
 
Vi slutter dagen af med et fælles foto.
 
I medbringer selv forplejning og er velkommen i vores slyngelstue, hvor vi har et lille køkken med mulighed for at varme mad og naturligvis spise i hyggelige rammer.
 
 
Kennel træf 3
Er for den opdrætter hvor der er mulighed for at træne lidt markprøve træning. Vi forbereder lidt øvelser udfra dine ønsker og sørger for at alle får en god træningsdag, med lige de træningsøvelser I syntes er vigtige.
 
Vi har mulighed for at træne alle markprøve discipliner. Vi har spring til rådighed på vores areal. Vi har forskellige launchere, der kan bruges under træningen.
 
Vi slutter dagen af med et fælles foto.
 
I medbringer selv forplejning og er velkommen i vores slyngelstue, hvor vi har et lille køkken med mulighed for at varme mad og naturligvis spise i hyggelige rammer.
 
Billeder:
Der kan være mulighed for at få portræt fotograferet de deltagende hunde mod et tillæg på kr. 100 pr. hund.
 
Priser:
Halv dag med træning fra kl. 9.00 til kl. 12.00, spisning efter træningen.
Hel dag med træning fra kl. 9.00-12.00 og 13.30 til 16.00, spisning kl. 12 til 13.30.
Pris kr. 150 pr. hund (minimums betaling er kr. 1500) for en halv dag.
Pris kr. 300 pr. hund (minimums betaling er kr. 3000) for en hel dag.
Pernille Lillevang | CVR: 36992085 | Remmerslundvej 28, Hedensted - DENMARK | Tlf.: +45 30288003 | pernille@potepower.dk