Powerpoofer / Airlauncher

Power Poofer

Tommy Langelund Jakobsen startede i maj 2016 med at udvikle en airlauncher. I første omgang var det til eget brug og specielt til anvendelse i Potepower regi. Der blev købt mange dele hjem, testet mange versioner og kasseret mange stumper. I November måned stod den første version af Power Pooferen klar. 

Jeg testede den hen over vinteren på mine hold. Den blev brugt dagligt og i alt slags vejr. De første børne sygdomme viste sig og der blev udviklet videre. Da vi nåede marts måned var vi tilfredse med Pooferen.
 
Rigtig mange havde allerede henvendt sig og ønskede at købe en Poofer. Så nu startede den store mølle op med det rent papirmæssige. Må vi sælge den, hvilke garantier skal der være, skal der godkendelse til osv.
 
I Juni 2017, er vi klar til at tage mod bestillinger og de første poofer er gået ud af døren. Det har været en lang rejse og er fortsat en rejse. Tommy udvikler stadig på nye løsninger i forhold til længere afstande på fjernbetjeninger, lettere materialer så vægten holdes nede osv.

I Efteråret 2018 blev Tommy klar med version 2 af Power Pooferen. Den blev testet hen over vinteren, af to af de mest proffessionelle instruktører i Europa, Trond Gjøtterud i Norgen og Oliver Kiraly i Ungarn.
Begge herrer havde kun positive bemærkninger så i januar 2019 blev Power Poofer H2019 lanceret og er nu vores mest solgte maskine.Den er solgt ud over hele europa og hele skandinavien og naturligvis i Danmark. Vi har forhandlerer i Norge, Tyskland og Schweiz. Vi glæder os over at vi nu har ramt den rigtige kvalitet af fittings, kompressor og fjernbetjening.

Ønsker du dig en Power Poofer så tøv ikke med at kontakte os - vi har ind imellem lidt leveringstid - grundet den store efterspørgsel.

Det kræver ikke en tilladelse at skyde en poofer af, da den affyres med luft tryk. Der kræves heller ikke tilladelse til at eje en poofer som der f.eks. gør med en håndholdt dummyskyder eller øvrige bomberboy modeller.
 
Skud:
Affyre to skud umiddelbart efter hinanden. Lader i ca. 10-15 sek inden næste skud kan afgives. 
Skyder ca. 15 m op i luften, med de medfølgende dummyer.

Udstyr:
Der kan anvendes alle typer Launcher dummyer, de lette er dog at anbefale.
Der kan anvende tennisbold skyder på launcheren.
 
Der kan tegnes service aftale årligt eller der kan købes service på launcheren efter behov. Forhør nærmere safremt det har din interesse.
 
 

Tekniske data


Model: Power Poofer H4 - 2019
Mål HxLxB: 18 x 49 x 35
Rækkevidde fjernbetjening: op til 500m
Batteri: 12V 7Ah (ca. 50 skud pr. opladning)
Vægt: 12,5kg
Arbejdstryk: ca. 10barPriser

 
Poofer med 4 rør og fjernbetjening med rækkevidde indtil 300m
Kr. 7.795,00 incl 4 Torpedo dummyer.
 
Der medfølger betjeningsvejledning.
Pernille Lillevang | CVR: 36992085 | Floritsvej 12, 8765 Klovborg - DENMARK | Tlf.: +45 30288003 | pernille@potepower.dk