Hos Potepower.dk, gør vi os umage når vi træner hund. Vi diffrenciere træningen af den enkelte hund, så vidt det er muligt. Vi har små hold med 4-6 hunde pr. hold. Vi giver skriftlige lektier, så du lettere kan huske det vi har talt om under træningen. Det letter dit videre arbejde.

Potepower er træning for dig, der ikke bare vil hente dummyer, men vil udfordres, lærer og udvikle dig !
 
Vi har træning af Retrievere. Vi træner alle niveauer og har også special træning i dirigering. Vi træner fortrinsvis hunde til jagt og til prøver i Dansk Retriever Klub, Retrievernes Jagthundeklub, Jægerforbundet.
 
Jeg træner og fører egne hunde i alle tre klasser i DRK. Jeg har de seneste 10 år trænet egne hvalpe hold af hvalpekøbere og har stor erfaring i at træne unghundene op til begynder og åbenklasse niveau, 

Vi benytter klikkertræning og placeboard i vores træning af hvalpe og unghunde. Vi benytter skud, launcher og vildt i træningen på begynder og åbenklasse niveau.
 
Du kan også bestille halve eller hele ene timer eller hvis I er nogle stykker der har hunde på samme niveau og ønsker træning sammen målrettet bestemte øvelser så skriv os en mail med dato og tid - så finder vi en pris til jer.

Vi gør opmærksom på følgen:
Du er selv ansvarlig for at du og din hund er tilstrækkelig forsikret. Du deltager på træningen på eget ansvar.
Du er selv ansvarlig for skader du eller din hund måtte forårsage.

Logo

Mit fine logo er designet af Marlene Birkebæk 
 

Billeder på siden

Tak til :
Bent Jørgensen
Marlene Birkebæk
Leif Sørensen
 
For lån af jeres smukke billeder !

Butikken hos Potepower

Hedder naturligvis
 
Her finder du alt hvad hjertet kan begære til din jagthund og til super fornuftige priser.
Pernille Lillevang | CVR: 36992085 | Floritsvej 12, 8765 Klovborg - DENMARK | Tlf.: +45 30288003 | pernille@potepower.dk