Events / Workshop

Workshops og træningsweekender

Træning af hunde er en jungle at bevæge sig omkring i, i dagens Danmark. Det kan være svært som ny at navigerer igennem de tilbud der findes. Det kan også være svært, for de som ønsker at rykke til den sværeste klasse, at få tilbud om træning af deres hund i præcis de discipliner der kræves.

Vi rejser hvert år ud og får undervisning af dygtige instruktører. At træne hund er en konstant udvikling og vi ønsker at udvikle os. Vi kender til en del af de dygtigeste instruktører i landene omkring os. Derfor holder vi hvert år workshops som giver dig mulighed for at få undervisning eller være tilskuer på vores Workshops. Det er for dig en billig måde at få nyt input.
 
I vores opdræt, ønsker vi vores hvalpekøbere det bedste og derfor arrangerer vi hvert år nogle events. Det kan være træningstræf med instruktører udefra, både i træning til markprøver og WT, samt spor træning. Det kan også være træninger vi selv arrangerer, med små tema'er på programmet.

Vi har indimellem plads til deltagere udefra der ikke har hund fra os - på disse Events. Det vil fremgå på annonceringen hvilke arrangementer der er forbeholdt vores hvalpekøbere.

Alle vores Træninger er uden forplejning. Det betyder at du selv skal sørger for dig selv og din hund. 

Hold øje med siden her hvor vi præsenterer nye tilbud !
Pernille Lillevang | CVR: 36992085 | Remmerslundvej 28, Hedensted - DENMARK | Tlf.: +45 30288003 | pernille@potepower.dk