DogCoach

Er et tøjmærke for os der arbejder med hund og som nyder at have noget på som har de rigtige lommer og er designet til præcis vores brug.

Jeg var længe om at tage tilløb, men da jeg havde slidt 3 af de billige heldragter op, på bare 2 vintre - så blev jeg enig med mig selv om at NU skulle jeg have en ordentlig heldragt. Mit valg faldt på Dogcoach Jumpsuit, som jeg virkelig ELSKEDE fra dag 1.

Den er super lækker at have på, den er varm, vind og vandtæt og den har gode lommer til det som jeg skal bruge når jeg går tur. Jeg bruger den ikke kun når jeg går tur - jeg bruger den når jeg står ude i kulden og underviser og jeg bruger den når jeg er på opsamling og jeg bruger den når jeg træner egne hunde.

Efter at have haft den i 4 uger - besluttede jeg mig for at købe en til. Den første model købte jeg i en Large i beetle green, efter anbefaling hos DogCoach hvor man kan indtaste sine mål og få en vejledning til størrelsen. Large passer perfekt til de hårde vinter måneder hvor jeg skal have en uldtrøje ekstra på og bukser under også. Den næste købte jeg i en Medium og i brun og den passer super fint når jeg ikke har så meget tøj under eller i alle tilfælde tyndere tøj, overgangs månederne indtil vinter.

Der er ligesom ikke nogen heldragter der er rigtig pæne :-) men denne er den pæneste syntes jeg. Den har til fulde levet op til mine forventninger og jeg vil varmt anbefale den til alle jeg kender og møder på min vej. Den ligger i den dyre ende med en pris på kr. 2599,- Men den er alle pengene værd.

Et lille ekstra plus!. Jeg havde en syning der gik op på den beetle grønne efter 4 måneder og kontaktede DogCoach omkring det. De sendte mig en rabatkode så jeg kunne købe en ny dragt kvit og frit - det syntes jeg var en virkelig flot service! Den dragt der var i stykker fik jeg lov at beholde og jeg har nu fået den syet så den kan bruges igen. Så jeg er heldig at have hele 3 dragter nu som jeg kan bruge på skift - for de bliver jo lidt beskidte så rart at kunne vaske dem og stadig have en at tage på.

Jeg har nu købt flere forskellige produkter fra DogCoach og alle er jeg super glade for.