Teori/Foredrag

Mocktrail

Teori undervisning i Mocktrail systemetJeg gennemgår systemet i en Mocktrail - hvilket er ganske nyttigt at kunne, inden du melder til en Mocktrail, fordi du så vil være godt forberedt på hvad der helt sikkert vil ske i denne prøveform.

Dirigerings principper

Her gennemgår jeg lidt teori omkring dirigerings arbejde som kan være ganske nyttig viden for nye Retriever ejere som ønsker at træne dirigering og som har en ambition om at komme til prøve.

DRK prøverne

Gennem gang af de første prøver i DRK regi.
  • Hvilke krav stilles der til prøverne
  • Hvilken rækkefølge er der på prøverne
  • Hvor tilmelder jeg min hund og hvordan
  • Hvilke krav er der til mig på prøvedagen

Den perfekte parring!

Jeg ved at den ses og jeg oplever det heldigvis selv ganske ofte. Men jeg oplever også et væld af parringer der går knap så let som vi havde forestillet os. 
Noget af det kan vi forberede os på og vi kan gøre situationen lettere for hundene med ganske små midler. Hvis blot vi forstår lidt mere om parringsakten hos vores hunde.

Drægtighed & fødsel

Jeg er opdrætter siden 1995. Jeg har p.t. haft 28 kuld hvalpe i gennem hænderne plus det løse hvor jeg har assisteret andre.Jeg har haft gode og sjove oplevelser og naturligvis også de knap så sjove. 
Måske kan jeg bidrage til at du føler dig mere tryg i din første hvalpefødsel eller bidrage med noget nyttigt fra mine oplevelser - jeg deler det hele med dig i dette foredrag.

Hvalpe prægning

Prægningen af mine hvalpe er sat i system og jeg har en uge plan for alle 8 uger og faktisk starter mens hvalpene er i deres mors mave.
Jeg fortæller lidt om forskellige hjemmelavede stykker legetøj.
Jeg viser noget af det jeg syntes giver rigtig god mening at bruge og hvorfor jeg gør noget helt bestemt i de 8 uger jeg har hvalpene hos mig.