Potepower!

Jeg hedder Pernille Lillevang og jeg har haft labrador siden 1987. Jeg førere hund på alle niveauer i Dansk Retriever Klub og jeg bruger aktivt mine hunde i jagtsæsonen. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker A-prøver eller Fieldtrials som de kaldes nu og Mocktrails, for det er på de rigtige jagter at hundene viser deres evner og jeg udfordres maximalt. Det afspejles i min træning.

Jeg har ikke en lang træner uddannelse, jeg er totalt autodidakt og heller ikke specielt pædagogisk :-) - men jeg elsker hunde og jeg elsker at træne hunde. Jeg har altid selv 4 hunde igang og jeg nyder hvert sekund jeg bruger i terrænet, med mine hunde. Jeg forsøger efter bedste evne at videreformidle de ting jeg bruger i min træning til dig og din hund.

Alt hvad jeg kan, har jeg lært at mine hunde og et fåtal af dygtige instruktører, som jeg ofte besøger for selv at få et spark bagi, for hundetræningen er konstant i bevægelse og du skal være ændringsparat og følge med tiden og udviklingen.
Derfor er jeg næsten hvert år i England, for at holde mig skarp og jeg er ikke for "fin" til at købe enetimer hos dygtige skandinaviske instruktører i løbet af året eller deltage i workshops med andre træner. Ofte er det dem som jeg konkurrere med på prøver og finder dygtige. Jeg ønsker at få så mange værktøjer i min værktøjskasse som muligt, for hunde er ikke ens og det er vi heller ikke. Vi lærer forskelligt og vi finder flere veje til samme mål! Men vigtigst af alt - vi har alle brug for at "nogen" kigger kritisk på os og stiller spørgsmålstegn ved forskellige detaljer i vores træning. Vi skal nemlig have styr på hvad vi laver og hvorfor vi vælger præcis denne løsning i træningen af vores hunde.

Kontakt

Pernille Lillevang
Floritsvej 12
8765  Klovborg
Tlf. +45 30288003 Email  Pernille@potepower.dk